Barberà del Vallès

Comunicat de premsa

  • PSC Barberà
  • Actualitzat:
  • Creat:

L'Assemblea Local esculla a Xavier Garcés com a Cap de llista a les properes eleccions municipals de Maig de 2019

Aquest matí, l’Executiva Nacional del PSC ha ratificat la proposta de l’Assemblea Local de Barberà del Vallès, que va proposar en Xavier Garcés com a alcaldable a les properes eleccions municipals de maig de 2019.

Garcés va manifestar a l’Assemblea què:

Malgrat la situació d’excepcionalitat, accepto i entomo aquesta responsabilitat per encapçalar aquest repte i agraeixo la confiança i el suport unànime dels militants i simpatitzants. Entre tots continuarem construint la ciutat que ens mereixem.”

Trets Biogràfics:

En Xavier Garcés va néixer a Sabadell el 16 de febrer de 1963, i resideix a Barberà des de l’any 1971, ciutat en la que ja residien els seus avis des del 1959. Va cursar educació primària a l’escola Can Llobet i l’educació secundària a Sabadell, ja que llavors ni hi havia cap institut a la ciutat. Posteriorment, va fer parcialment la Llicenciatura de Ciències Econòmiques i Empresarials a la UAB.

Des de molt jove va participar com a esportista, entrenador i directiu de la Unió Esportiva Barberà i va ser representant de les entitats esportives en el Patronat d’Esports Municipal d’aquell moment. Va col·laborar con a monitor de bàsquet a les escoles municipals i va formar part de la Comissió Constituent d’Agermanament amb ciutats d’altres països amb la nostra ciutat.

Professionalment ha desenvolupament tasques en diferents empreses privades dins del món de la consultoria de gestió i solucions informàtiques durant deu anys. Com a emprenedor, va crear una societat de serveis per a les empreses, on actualment encara desenvolupa la seva activitat professional.

És militant socialista des de l’any 1988 i ha format part de diferents òrgans del partit a nivell municipal, comarcal i nacional. L’any 2007 va ser escollit regidor a l’Ajuntament de Barberà del Vallès amb diferents responsabilitats i àrees municipals (Àrea econòmica, Hisenda i Promoció Econòmica). Va ser Tinent d’Alcaldia fins a l’any 2015 i en l’actualitat és regidor del grup municipal socialista de Barberà a l’oposició. 

Fitxers adjunts: